miXum Admin
Mesaj Sayısı : 56 Yaş : 30 Mekan : İzmir Meslek : Öğrenci Ruh Halim : Tuttuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 07/10/08
Rep Sistemi Aktiflik: (1000/1000)
| Konu: Açsan Bu Konuya Girme Paz Ekim 19, 2008 2:29 am | |
| Malzemeler 1/2 Kg Kuşbaşı Et 2 Adet Soğan 3 Diş Sarmısak 3 Adet Domates 2 Adet Sivri Biber Tuz, Karabiber 1 Çay Kaşığı Salça 1 Su Bardağı Sıcak Su 1 Adet Pide 1 Çay Kaşığı Tereyağı Üzerine: 2 Çorba Kaşığı Yoğurt 2 Çorba Kaşığı Tereyağı Yemeğin Tarifi Yarım kg kuşbaşı eti tencereye alın.2 adet soğan ve 3 diş sarmısağı yemeklik doğrayın.Küp küp doğranmış 2 adet sivribiber ve 3 adet domatesle birlikte tencereye ekleyin.1 çay kaşığı salça,tuz ve karabiberi ilave edin.Domateslerin suyu çekene dek kısık ateşte pişirin.1 su bardağı sıcak su ekleyin.Sebzeler iyice yumuşayınca ocaktan alın. 1 adet pidenin üzerine 1 çay kaşığı tereyağını sürün.Kare biçiminde kesin.Etleri pişirdiğiniz suyu pidenin üzerine dökün.Daha sonra etleri dizin.Etlerin yanına 2 çorba kaşığı yoğurt ekleyin.2 çorba kaşığı tereyağını eritip,etlerin üzerine gezdirin. | |
|
By BadBoys Admin
Mesaj Sayısı : 194 Yaş : 36 Mekan : Türkiye Meslek : Öğrenci Takma Ad : Deruni Ruh Halim : Tuttuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 18/10/08
Rep Sistemi Aktiflik: (1000/1000)
| Konu: Geri: Açsan Bu Konuya Girme Paz Ekim 19, 2008 12:17 pm | |
| Vayy Süper Teşekkür Ederim Yemiş Kadar Oldum | |
|
vipex Moderatör
Mesaj Sayısı : 29 Yaş : 28 Mekan : izmir Tuttuğunuz Takım : Kayıt tarihi : 18/10/08
Rep Sistemi Aktiflik: (79/100)
| Konu: Geri: Açsan Bu Konuya Girme Paz Ekim 26, 2008 3:40 am | |
| çok güzel paylaşım için saol | |
|